Menu

                                                                

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

30.01.2023                                                                                                           №12

 

Про визначення відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів у старостинських округах Сергіївської сільської ради

 

Відповідно до частини п’ятої статті 33 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів», керуючись статтею 36, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення належного стану ведення військового обліку на території Сергіївської сільської ради, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Визначити відповідальних за організацію та ведення військового облікупризовників, військовозобов’язаних та резервістіву старостинських округах Сергіївської сільської ради, згідно з додатком, що додається.
  2. Відповідальним особам забезпечити належну організацію та ведення військового облікупризовників, військовозобов’язаних та резервістіву визначених старостинських округах Сергіївської сільської ради, включаючи оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів про їх виклик до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, згідно з чинним законодавством.
  3. Директорам закладів освіти, керівникам комунальних підприємств, що функціонують на території Сергіївської сільської ради – призначити відповідальних осіб за організацію та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів в установі.
  4. Рекомендувати керівникам підприємств приватної форми власності визначити осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.
  5. Директорам та керівникам, зазначених у пунктах 3,4 цього рішення, до 10 лютого 2023 року надати копії прийнятих наказів (рішень) про призначення відповідальних осіб БІЛАШ Світлані Миколаївні, спеціалісту 1 категорії сектору архітектури, містобудування та ЖКГ виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  6. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради ВЕРБІ Альбіні Валеріївні забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному Веб-сайт Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  7. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження сільського голови від 11.03.2018 № 40 «Про призначення осіб відповідальних за ведення військового обліку та бронюванню на підприємствах, установах та організаціях комунальної форми власності».
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ДИЧКА Олега Романовича.

 

 

Сільський голова         Ігор ЛІДОВИЙ

 

                Додаток

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

№12 від 30.01.2023

 

Відповідальні за відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів

у старостинських округах Сергіївської сільської ради

 

з/п

Назва старостинського округу та перелік населених пунктів, що входять до його складу

ПІП відповідального за організацію та ведення військового обліку

1.

с. Сергіївка, с. Вечірчине, с. Лободине, с. Чернече, с. Калинівщина

Білаш Світлана Миколаївна

 

2.

Розбишівський старостинський округ

Білаш Світлана Миколаївна

Коркішко Олексій Іванович

3.

Качанівський старостинський округ

Білаш Світлана Миколаївна

Хоптинська Тетяна Григорівна

 

Секретар виконавчого комітету

Сергіївської сільської ради                                                      Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору