Menu

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

27.02.2023                                                                                                          №20

 

Про скасування рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 05 січня 2017 року №12 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень та Положення про проведення розрахунків їх відновної вартості на території Сергіївської сільської ради»

 

Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до частини третьої статті 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 №1045, Методики визначення відновної вартості зелених насаджень, яка затверджена наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 12.05.2009 №127, розглянувши подання Державної регуляторної служби України від 13.02.2023 №4 «Про необхідність внесення на розгляд сесії питання про скасування рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області від 05 січня 2017 року №12 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень та Положення про проведення розрахунків їх відновної вартості на території Сергіївської сільської ради», з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та принципам державної регуляторної політики визначених статтею 4 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Скасувати рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 05 січня 2017 року №12 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень та Положення про проведення розрахунків їх відновної вартості на території Сергіївської сільської ради».
  2. Секретарю виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Ілляшенко Н.В.) повідомити Державну регуляторну службу України про прийняте на пленарному засіданні рішення «Про скасування рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 05 січня 2017 року №12 «Про затвердження Порядку видалення зелених насаджень та Положення про проведення розрахунків їх відновної вартості на території Сергіївської сільської ради»  у встановленому законодавством порядку.
  3. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному Веб-сайт Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  4. Контроль за виконання даного рішення покластина заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органівради Дичка О.Р.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору