Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

27.11.2023                                                                                                           №80

 

Про негайне видалення зелених насаджень

 

Відповідно до ст.ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища», п.8 «Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 1045 (зі змінами та доповненнями), ПОРЯДКУ видалення зелених насаджень на території Сергіївської сільської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 05.01.2017 року, розглянувши звернення громадянина Пащенка Володимира Павловича, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Дозволити КП «Сергіївське» негайне видалення зелених насаджень в кількості п’яти тополь в с. Качанове вул. Гадяцька 2г, що загрожують життю та здоров’ю людей і шкодять майну Пащенка В.П.
  2. Оформити акт обстеження зелених насаджень відповідно до п.4 «Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».
  3. Контроль за виконанням даного рішення рекомендувати здійснювати постійній комісії Сергіївської сільської ради з питань з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи .

 

Виконуюча обов’язки сільського голови,

секретар виконавчого комітету

Сергіївської сільської ради                                                    Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору