Menu

                                                                

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

27.11.2023                                                                                                         №85

 

Про розгляд акту за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади від 20.09.2023

 

 Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 06.02.2013 №28 «Про організацію райдержадміністрацією контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади» та Плану здійснення райдержадміністрацією контролю за виконанням виконавчими комітетами сільських, селищних рад делегованих повноважень органів виконавчої влади згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» на 2023 рік затвердженого начальником Миргородської райвійськадміністрації 21.12.2022, розглянувши акт за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади від 20 вересня 2023 року, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Прийняти до відому акт за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади від 20.09.2023, згідно статті 32 «Повноваження у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, молодіжної політики, фізкультури і спорту, утвердження української національної та громадянської ідентичності» (Копія акту додається).
  2. Посадовим особам виконавчого комітету Сергіївської сільської прийняти до використання в роботі зазначені пропозиції в акті за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка Олега Романовича.

Виконуюча обов’язки сільського голови,

секретар виконавчого комітету

Сергіївської сільської ради                                                    Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору