Menu

                                                          

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

05.12.2023                                                                                                         №87

 

Про взяття на облік дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, Крупник Анни Сергіївни, 18.10.2023 р.н.

З метою забезпечення захисту прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», пунктів 4, 7 постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини першої статті 34, пунктом 3 частини четвертої статті 42, статтею 53, частиною шостою статті 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі протоколу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті  Сергіївської сільської ради від 05.12.2023 р., №10, з метою забезпечення реалізації державної політики щодо захисту прав та інтересів дитини, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Взяти на облік служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської  сільської ради Миргородського  району, Полтавської  області дитину, яка опинилися у складних життєвих обставинах, Крупник Анну Сергіївну, 18.10.2023 року народження.
  2. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на Службу у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Храпаль В.І.

 

Виконуюча обов’язки сільського голови,

секретар виконавчого комітету

Сергіївської сільської ради                                                    Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору