Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

18.12.2023                                                                                                        №101

         

Про тимчасове влаштування до Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини малолітню дитину

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пункту 31 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши подані документи, рішення комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради з даного питання, рішення виконавчого комітету про негайне відібрання малолітньої дитини від 10.12.2023 р. №88, з метою забезпечення і збереження прав та інтересів дитини, виконавчий комітет ВИРІШИВ:

 

  1. Тимчасово влаштувати малолітню Крупник Анну Сергіївну, 18.10.2023 р.н. у Комунальне підприємство «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради» строком на 6 місяців на повне державне забезпечення.
  2. Службі у справах дітей підготувати документи, необхідні для влаштування дитини, після завершення терміну перебування дитини в Комунальному підприємстві «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради» розглянути питання про встановлення їй відповідного статусу з визначенням форми подальшого влаштування.
  3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

Виконуюча обов’язки сільського голови,

секретар виконавчого комітету

Сергіївської сільської ради                                                    Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору