Menu

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

22.01.2024                                                                                                                                              №14

 

Про делегування повноважень відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

 

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про соціальні послуги» із змінами, «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю» із змінами, на підставі Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року №587, з метою якісного та оперативного задоволення потреб громадян щодо здійснення соціального обслуговування та надання соціальних послуг, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

В И Р І Ш И В:

 

  1. Делегувати відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради(далі – Відділ) приймати рішення про надання/відмову в наданні соціальних послуг, про припинення надання соціальних послуг, з подальшим затвердженням зазначених рішень начальником Відділу.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р..

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору