Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

26.02.2024                                                                                                         №27

 

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, які знаходяться в с. Качанове Миргородського району Полтавської області

 

        Керуючись статтею 37 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №690 від 07.07.2021 року «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», розглянувши заяву громадянина Тарапати Михайла Федоровича, щодо присвоєння поштової адреси житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, які знаходиться в с. Качанове Миргородського району Полтавської області, з метою приведення у відповідність до погосподарського обліку нумерації будинків в с. Качанове по вулиці Центральна, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Присвоїти поштову адресу житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, які знаходиться в с. Качанове Миргородського району Полтавської області і перебуває у приватній власності Тарапати Михайла Федоровича 03.06.1955 р.н: 37331, Україна, Полтавська область, Миргородський район, село Качанове, вулиця Центральна, номер 76.
  2. 2. Копію даного рішення направити громадянину Тарапаті Михайлу Федоровичу 03.06.1955 р.н..
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на старосту Качанівського старостинського округу Сергіївської сільської ради – Хаптинську Т.Г..

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору