Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

22.03.2024                                                                                                        №28

 

Про проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою на території Сергіївської сільської територіальної громади

 

Керуючись п. 7 ст. 30 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 1 ст. 20 Закону України від 06.09.2005 №2807-IV «Про благоустрій населених пунктів», Указом Президента України від 06.08.1998 року №855/98 «Про День довкілля», виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Провести щорічну всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» на території Сергіївської сільської територіальної громади власними силами підприємств, установ та організацій усіх форм власності з 01 квітня по 30 квітня 2024 року.
  2. Провести День довкілля на території Сергіївської сільської територіальної громади власними силами підприємств, установ та організацій усіх форм власності 20 квітня 2024 року.
  3. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності прийняти участь у проведенні робіт з благоустрою та Дня довкілля на території Сергіївської сільської територіальної громади, а саме: очищення доріг та тротуарів від накопичуваного за зиму сміття та сипучого матеріалу.
  4. Рекомендувати комунальним підприємствам Сергіївської сільської ради «Сергіївське» (Кавун А.І.), «Добробут» (Кльокта Т.І.) прибирати та утримувати у належному санітарному стані дороги, тротуари, двори, прибудинкові території; не допускати утворення несанкціонованих, стихійних сміттєзвалищ на прибудинкових територіях, газонах; вчасно виконувати санітарну обрізку сухих гілок.
  5. Рекомендувати мешканцям приватного сектору забезпечити належне утримання та благоустрій території прилеглої до присадибної ділянки, систематично робити прибирання території та покіс трави.
  6. Рекомендувати суб'єктам господарювання усіх форм власності постійно прибирати та утримувати в належному санітарному стані прилеглу територію по периметру 10 м навколо їх магазинів, павільйонів, кіосків. Провести озеленення прилеглої території.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на завідувача сектору містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Нестеренко Тетяну Володимирівну

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору