Menu

                                                               

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

22.03.2024                                                                                                        №31

 

Про покладання обов’язків по державній реєстрації актів цивільного стану, зберігання та витрачання бланків свідоцтв, що видаються державними органами державної реєстрації актів цивільного стану

    

Керуючись підпунктом 5 пункту «б» частини першої статті 38, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до ч. 2 ст. 6 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та пунктів 3.2, 3.3 «Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання» затвердженого наказом Міністерства юстиції України 29.10.2012 р. №1578/5 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.11.2012 року за №1845/22157, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Покласти обов’язки по державній реєстрації актів цивільного стану, зберігання та витрачання та бланків свідоцтв, що видаються державними органами державної реєстрації актів цивільного стану на секретаря виконавчого комітету Сергіївської сільської ради – Ілляшенко Надію Василівну.
  2. На час відсутності секретаря виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Ілляшенко Надії Василівни (відпустка, відрядження, хвороба, тощо) обов’язки по державній реєстрації актів цивільного стану, зберігання та витрачання бланків свідоцтв, що видаються державними органами державної реєстрації актів цивільного стану покладається на сільського голову Сергіївської сільської ради – Лідового Ігоря Григоровича.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р..

 

 

Сільський голова                                                                            Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору