Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30.03.2020

 

            № 16 о.д.

 

 

Про закінчення опалювального сезону 2019 – 2020 років на території населених пунктів Сергіївської сільської ради

 

У зв’язку із підвищенням середньодобової температури повітря на протязі 3-х днів (більше +8 0С), беручи до уваги роз’яснення Міністерства регіональної політики з питань прийняття рішень про початок і закінчення опалювального сезону, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Завершити опалювальний сезон 2019-2020 років в установах та підприємствах розташованих на території населених пунктів Сергіївської сільської ради 01 квітня 2020 року.
  2. Керівникам вище вказаних установ забезпечити відключення від постачання об єктів та вжити інших заходів вивільнення сезонних працівників котелень та опалювачів у відповідності до чинного законодавства.
  3. Відключення системи опалення у школах, клубах, лікувальних закладах та дитячих закладах проводити за їх письмовими заявами.
  4. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Тарасенко О.А ознайомити всіх керівників відповідних закладів з даним розпорядженням.
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови Дичка О.Р.

 

 Сільський голова                                                                                 І.Г. Лідовий

вгору