Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22.04.2020

 

            № 25 о.д.

 

 

Про продовження карантину

 

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Сергіївськоїї сільської ради Гадяцького району Полтавської області, враховуючи рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я, керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11 березня 2020 року № 211, Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» рішенням Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 року, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Продовжити на території Сергіївської сільської ради всі карантинні заходи та обмеження до 11 травня 2020 року (включно), визначені актами законодавства України та розпорядженням сільського голови від 17.03.20 №12 о.д.
  2. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Тарасенко О.А оприлюднити дане розпорядження на сайті Сергіївської ОТГ, розіслати по старостатах та розмістити на дошках оголошень.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови Дичка О.Р.

 

 

 

Сільський голова                                                                                 І.Г. Лідовий

вгору