Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01.06.2020

 

            № 37 о.д.

 

 

Про послаблення протиепідемічних  заходів

 

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», протоколу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області 

 від 29.05.2020 року №17/2020, протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 29.05.2020 року №17, протокол сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 29.05.2020 року №12, запровадити на території  Сергіївської об’єднаної територіальної громади послаблення протиепідемічних заходів, а саме:

 

  1. Заходи, запроваджені актами законодавства в процесі реалізації карантину на період визначений постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 (зі змінами) продовжують діяти.
  2. Дозволити з 10 червня 2020 року:

      - діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів;

      - діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

  1. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Тарасенко О.А оприлюднити дане розпорядження на сайті Сергіївської ОТГ, розіслати по старостатах та розмістити на дошках оголошень.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження лишаю за собою.

 

 Сільський голова                                                                                 І.Г. Лідовий

вгору