Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10.06.2020

 

            № 38 о.д.

 

 

Про обмеження (заборону) проїзду великовагових транспортних засобів по вулицях населених пунктів

Сергіївської сільської ради при високих температурах повітря

 

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2001 № 30 «Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами», ст. 19, ст. 20 Закону України «Про автомобільні дороги», ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», керуючись ст. 42, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою збереження цілісності дорожнього покриття сільських доріг, колодязів інженерних мереж, розташованих на проїзній частині вулиць, у період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія великовагових транспортних засобів, забезпечення максимальної мінімізації шкідливого впливу на технічний стан дорожнього покриття автомобільних доріг, з подальшим затвердженням на черговому засіданні виконавчого комітету Сергіївської сільської ради:

 

  1. Обмежити (заборонити) рух великовагового транспорту масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн по вулицях населених пунктів Сергіївської сільської ради при температурі повітря більш ніж +28°С з 08:00 до 23:00 годин
  2. Обмеження руху, зазначені у п. 1 цього рішення не розповсюджуються на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
  3. Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Полтавській області (Краповницький І.Ю.) встановити на автомобільних дорогах загального та місцевого значення на під’їздах до населених пунктів Сергіївської сільської ради інформаційні панно з позначенням місць відстою великовагових транспортних засобів.
  4. Рекомендувати сектору реагування патрульної поліції Гадяцького відділу поліції (Явтошенку О.М.) спільно з управлінням Укртрансбезпеки в Полтавській області (Димкару В.) забезпечити контроль за рухом великовагового транспорту на автошляхах, мостах та вулицях населених пунктів Сергіївської сільської ради згідно із затвердженими маршрутами руху.
  5. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Тарасенко О.А оприлюднити це рішення на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради  в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  6. 6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови Дичка О.Р.

 

 Сільський голова                                                                                  І.Г. Лідовий

вгору