Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

21 листопада – День Гідності і Свободи

Шановні жителі Миргородщини!

Кожного року 21 листопада ми вшановуємо своїх громадян, які не змогли стояти осторонь суспільних процесів у державі, та обрали правду й свободу найвищим мірилом життя.

У ході Революції на граніті, Помаранчевої та Революції Гідності українська нація пройшла хрещення вогнем. Майдан Свободи, зігрітий палким серцем мільйонів Українців з усіх регіонів, незалежна демократична держава продемонструвала Європі та усьому світові, що ми – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і зуміла відстояти демократичний вибір. Це було пробудження та єднання народу. Майдан став місцем правди та свободи, площею добра та дружби, братерства та гідності. Наші серця стали частинами могутнього серця, а наші голоси – нотами потужного гімну волі.

Нехай цей день нагадує нам про те, що наша сила – у єдності і разом ми зможемо подолати усі негаразди. Бажаю нам нарешті відчути мир над усією країною. Хай злагодою і добром повниться кожна домівка, а кожне серце переповняє віра у щасливе майбуття Української держави. Зі святом!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

 

 

 

 

вгору