Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

8 травня разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто в роки Другої світової війни боровся з нацизмом і переміг його. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла народ України героїчно та мужньо виборював для світу свободу від нацистських загарбників.

Сьогодні на долю нашого народу випало випробування війни з боку авторитарного правлячого режиму сусідньої росії. Однак, ми здолаємо і цю агресію, адже сила духу наших українських воїнів, підсилена героїчними прикладами звитяги борців за незалежність нашої держави, є нездоланною.

Помолимося за усіх загиблих, за здоров'я ветеранів, бійців української армії, усіх учасників бойових дій, волонтерів, мирних жителів української землі, які нині кожен день відчувають загрозу смерті, за усіх, хто бажає перемоги і розквіту Україні. Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних змагань, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім'ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.
Хай мир і злагода панують на нашій землі!

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

 

 

 

 

вгору