Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

Порядок денний

тридцять шостої позачергової сесії восьмого скликання

Сергіївської сільської ради. (05.07.2024 року)

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2024 рік.

(Панасейко І.М.)

  1. Про внесення змін до комплексної програми розвитку освіти на території Сергіївської сільської територіальної громади на 2024 рік.

(Івко С.О.)

  1. Про внесення змін до Програми організації харчування в закладах освіти Сергіївської сільської ради на 2024 рік.

 (Івко С.О.)

  1. Про внесення змін до Програми «Соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» на 2024 рік.

(Івко С.О.)

  1. Про внесення змін до програми розвитку культури в Сергіївській громаді на 2024рік.

(Богуславець Л.В.)

  1. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Сергіївської сільської територіальної громади на 2023-2026 роки.

(Панасейко І.М.)

  1. Про внесення змін до Комплексної програми підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України - які фактично проживають на території Сергіївської громади на 2023-2025 роки.

(Білик І.В.)

  1. Про внесення змін до програми утримання та розвиток інфраструктури дорігна 2024 рік.

(Панасейко І.М.)

  1. Про внесення змін до Програми «Підтримка сил територіальної оборони Збройних Сил України, Збройних Сил України, Служби безпеки України, Національної гвардії України, Національної поліції України та добровольчого формування Сергіївської ТГ» на 2024 рік.

(Дичок О.Р.)

  1. Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2024 рік».

(Лобода В.Г.)

  1. Про внесення змін до бюджету Сергіївської сільської територіальної громади на 2024 рік.

(Лобода В.Г.)

  1. Про передачу Петрівсько-Роменській сільській територіальній громаді   субвенцій на утримання об’єктів спільного користування.

(Лобода В.Г.)

  1. Про передачу у 2025 році Гадяцькій  міській  раді субвенцій на утримання об’єктів спільного користування.

(Лобода В.Г.)

  1. Про створення медичних пунктів тимчасового базування на території Сергіївської сільської територіальної громади.

(Шаповал В.В.)

  1. Про внесення змін у додаток до рішення дванадцятої сесії Сергіївської сільської ради восьмого скликання від 03.12.2021 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради».

(Дичок О.Р.)

  1. Про затвердження актів приймання-передачі основних та необоротних засобів з балансу Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради на баланс комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради.

(Дичок О.Р.)

  1. Про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку Сергіївської сільської територіальної громади до 2027 року.

(Панасейко І.М.)

  1. Про затвердження Порядку міжвідомчої взаємодії з виявлення та організації надання допомоги дітям та сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження на території Сергіївської територіальної громади.

(Москаленко О.І.)

  1. Про надання одноразової матеріальної допомоги. (онкохворим – 2 (10 тис.) (1 народження – 20 тис. грн), пожежа – 2 (2 тис.), особам з інвалідністю – 2 (2 тис)).

(Ілляшенко Н.В.)

Земельні питання:

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в приватну власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд.

(Галь В.І.)

  1. Про дозвіл на викуп земельної ділянки громадянину Олексенку В.В. для ведення фермерського господарства.

(Галь В.І.)

  1. Про дозвіл на викуп земельної ділянки ФГ «Олексенка В.В.» для ведення фермерського господарства.

(Галь В.І.)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки громадянці Кіріченко О.В. для сінокосіння та випасання худоби.

(Галь В.І.)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та реєстрації права власності.

(Галь В.І.)

  1. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки в межах с. Лободине Сергіївської сільської ради.

(Галь В.І.)

  1. Про внесення змін до договору оренди землі з ТОВ «Вікторія Агро».

(Галь В.І.)

  1. Про дозвіл на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянину Лободі Е.В..

(Галь В.І.)

  1. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) Ілляшенку В.О..

(Галь В.І.)

29 Про дозвіл на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянину Коркішко Н.І..

(Галь В.І.)

  1. Про інвентаризацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення земель комунальної власності Сергіївської сільської ради  Миргородського району Полтавської області.

(Галь В.І.)

  1. Про внесення змін до договору оренди гр. Гайдабурі В.С..

(Галь В.І.)

  1. Про затвердження акту приймання-передачі майна в с. Качанове  та прийняття у комунальну власність Сергіївської територіальної громади будівель в с. Качанове.

(Галь В.І.)

  1. Про дострокове припинення договору оренди з уповноваженою особою Верещака І.М..

(Галь В.І.)

  1. Різні питання:

- Про

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

Рішення сесій

 

 

 

 

 

вгору