Menu

25 серпня 2017 року на Сорочинському Ярмарку відбувся обласний огляд-конкурс фольклорних ансамблів, народних музик, гармоністів та бандуристів «Чиста криниця», де брали участь всі райони області. Від Гадяцького району брали участь 5 колективів. На огляд був запрошений жіночий ансамбль м.Бортничі Київської області, якому було дано 40 хвилин на виступ.

В конкурсі взяли участь аматорський вокальний ансамбль «Сузір'я» Розбишівського СБК та вокальний аматорський чоловічий ансамбль Сергіївського СБК. Виконання пісень проводились спочатку на малій сцені для гостей ярмарку, а потім на великій сцені , де працювали камери телебачення. Оцінку виступів визначало журі, до складу якого входили народні артисти України, заслужені працівники культури та працівники обласного відділу культури.

При підведенні підсумків організаторами конкурсу та членами почесного журі було вручено грамоти від Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації за перше місце -  вокальному аматорському чоловічому ансамблю Сергіївського СБК, за друге місце - аматорському вокальному ансамблю «Сузір'я» Розбишівського СБК.

Поздоровляємо з успіхом та бажаємо нових творчих перемог!

вгору