Menu

На Полтавщині продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо застосування РРО/ПРРО.

Днями робоча група у складі фахівців Головного управління ДПС у Полтавській області  завітала до підприємців міста Гребінка Полтавської області.

Податківці Полтавщини під час зустрічей з представниками бізнесу надають консультації та відповіді на найактуальніші питання суб’єктів господарювання щодо застосування податкового законодавства. Особливу увагу приділяють вимогам Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін     до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» в частині застосування РРО та/або ПРРО при здійсненні торгівельної діяльності і наданні послуг.

Податківці звертають увагу, що підприємці можуть на власний вибір використовувати класичний або програмний РРО, проте рекомендують ПРРО від ДПС безкоштовне програмне забезпечення, яке є сучасним і зручним                      у використанні. Наголошують, що для зручності платників ДПС були розроблені інструкції щодо інсталяції, реєстрації, формування фіскальних чеків, а також відеоуроки, які допоможуть швидко та доступно отримати відповіді на всі проблемні запитання. Знайти необхідну інформацію можливо за посиланням - https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Податківці Полтавщини завжди відкриті до діалогу з метою оперативного інформування платників про новації податкового законодавства, оскільки своєчасна обізнаність гарантує здійснення підприємницької діяльності в межах правового поля.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

вгору