Menu

         Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області продовжують спілкування з представниками бізнесу та інститутів громадянського суспільства у форматі «запитання-відповідь» під час проведення спільних воркшопів. 

 

          Так, у рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо імплементації норм Закону України від  30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», податківці області завітали на зустріч до підприємців м. Кременчука. Активну участь у заході прийняли представники громадської організації «Полтавщина за справедливість».

          Під час заходу обговорили питання, які сьогодні є найактуальнішими для бізнесу, зокрема, останні новації податкового законодавства та деякі особливості повернення на довоєнну систему оподаткування. 

          Учасники зустрічі підготували низку питань щодо особливостей спрощеної системи оподаткування, обов’язкового застосування РРО та/або ПРРО, відновлення відповідальності за незастосування РРО та/або ПРРО, а також переваг безкоштовного програмного реєстратора розрахункових операцій від ДПС.     Посадовці надали вичерпні  відповіді у межах чинного законодавства.

          Відкрите спілкування та взаємодія податкової служби області із представниками бізнес-спільноти та інститутами громадянського суспільства допоможе проінформувати суб’єктів господарювання про останні зміни                    у податковому законодавстві. Таким чином, допомогти підприємцям здійснювати господарську діяльність у межах правового поля.  

                                                            Головне управління ДПС у Полтавській області 

вгору