Menu

У Полтавській ОВА відбулося чергове засідання групи «Прозорість і підзвітність».

На зібранні приділили більше уваги двом питанням по Кременчуку, які порушили на попередній зустрічі.

Перше – поточний ремонт підвалу житлового будинку під найпростіше укриття. Аудитори акцентували, що не дотримана конкурентна процедура й рекомендували розірвати договір. За інформацією податківців, у підрядника протягом року жодного найманого працівника й відсутня матеріальна база для проведення робіт.

 «Щоб закрити питання комплексно, аналіз проведуть і фахівці “Укрдержбудекспертизи”, які нещодавно долучилися до команди робочої групи. Усю документацію опрацюють експерти, – акцентував начальник ОВА Філіп Пронін – використання бюджетних коштів – під пильним контролем фахівців різних структур».

Друге питання – оренда обладнання рентгенівської мобільної системи для однієї з місцевих лікарень. Є зауваги до тендеру. Його обов’язковою умовою була наявність договору оренди саме такої установки. Через це інші учасники не могли виконати умову й запропонувати свої послуги. Є питання й щодо вартості. За суму дворічної оренди можна купити саму установку. Усю документацію робоча група ретельно проаналізує на наявність ризиків.

 

вгору