Menu

Бюджет участі

 В 2018 році Полтавська обласна рада також оголосила обласний конкурс  проектів «Бюджет участі» Полтавської області. Суть цього проекту полягає в активному залученні громадян в реалізації місцевих ініціатив шляхом голосування, що розпочинається з 14 вересня по 30 вересня.

Голосування за проекти здійснюється шляхом заповнення спеціального бланку голосування в електронному вигляді, або на паперових носіях. Один громадянин може проголосувати не більше, ніж за три проекти. Голосування в електронному вигляді проводиться в електронній системі, посилання на яку розміщено на офіційному сайті http://bu.oblradapl.gov.ua/, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», електронного цифрового підпису чи інших методів ідентифікації особи. Голосування на паперових носіях здійснюється у пунктах супроводу бюджету участі: Сергіївської сільської ради, Розбишівського старостату, Качанівського старостату,  за умови пред’явлення оригіналу паспорта громадянина України або ID-картки шляхом заповнення бланка для голосування. Перелік проектів-переможців буде оприлюднено до 31 жовтня 2018 року на сайті Бюджету участі Полтавської області http://bu.oblrada-pl.gov.ua. Перелік проектів для голосування опубліковано за посиланням
http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua.

Жителями Сергіївської об’єднаної територіальної громади подано два проекти:

  1. «Здорова і щаслива дитина – успішна країна» в с. Качанове, Гадяцького району, Полтавської області. Основна мета: встановлення сучасного та безпечного спортивно-ігрового комплексу, гойдалки, тенісного столу, альтанки, нового замощення території майданчика бруківкою та оснащення дерев’яними лавами для сидіння.

Автор Носенко Наталія Вікторівна. Номер проекту для голосування 26.

  1. «Придбання та встановлення комплексу вуличних тренажерів на базі закладу Сергіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Сергіївка, Гадяцького району, Полтавської області» Основна мета: проект передбачає забезпечення вуличними тренажерами для здійснення масової фізкультурно-оздоровчої роботи серед дітей та учнівської молоді, розширення та зростання можливостей занять спортом на свіжому повітрі. Створення сприятливих умов для пропагандування здорового способу життя серед жителів села Сергіївка.

Автор Горб Віктор Іванович. Номер проекту для голосування 183.

Просимо підтримати місцеві ініціативи і прийти проголосувати за дані проекти, адже від кожного з Нас залежить добробут нашої громади!

вгору